359 895 575 300 info@flyingbulgarian.com

Корпоративно видео

Нашите услуги включват създаване на видео презентации, видео профили, промоционални видеа, рекламни клипове и много други. Ние работим в тясно сътрудничество с нашите клиенти, за да гарантираме, че всеки проект отговаря на техните индивидуални нужди и изисквания.

Рекламни клипове

Нашата екип от креативни професионалисти ще ви помогне да създадете уникален и запомнящ се рекламен клип, който ще ви помогне да постигнете вашите бизнес цели.

Строителни проекти

Нашата мисия е да помагаме на компаниите за строителство да представят своите проекти и да привличат клиенти по по-ефективен начин. Ние предоставяме широк спектър от услуги, включително видео презентации, таймлапс видео, видео разходки, дрон видео и много други.

Недвижими Имоти

Нашите услуги включват създаване на видео обиколки на недвижими имоти, професионално заснемане на интериор и екстериор на имота, както и монтаж на видеото. Ние работим с агенции за недвижими имоти, собственици на имоти и наематели, за да гарантираме, че всеки видеоклип, който създаваме, е в съответствие с техните индивидуални нужди и изисквания.

Документални клипове и Explainer Видео

Ако търсите професионални образователни и документални видео услуги, които да ви помогнат да представите вашата тема или процес по най-добрия начин, свържете се с нас. Ние ще се радваме да обсъдим вашите нужди и да ви предложим най-доброто решение за вас и за вашата организация.

Рагледайте някои от последните ни проекти